• Новости
 • Еден референтен телефон. Платена мобилна информативна служба "Информатор": броеви за контакт и информации за компанијата

  1. Повикај 009! Service 009 е референтна услуга од новата генерација.
  2. Броеви за пристап до услуги 009

  Треба да се јавите на некоја личност или организација, но не го знаете телефонскиот број? За такви случаи, постои референтна услуга која има најмногу детални телефонски именици.
  Доволно е да го бирате бројот, да ги пријавите почетните податоци, и по неколку секунди, уморен женски глас ти диктира посакуваниот број. Размислете како се случува ова и каде да се јавите за да влезете во службата за помош.

  Одамна кога мобилни комуникации не постоеше, како што, всушност, на Интернет, постоеше само еден начин да се дојде до помошно биро - од редовниот фиксен телефон инсталиран во стан, канцеларија или дури и од телефон за плаќање на улица.

  За да се јавите, потребно е да се бираат само два негувани броеви: 09 . Оваа служба за помош работи сега, и секој може да се јави таму со фиксни и да го дознае телефонскиот број на лицето или организацијата што ја сакате.

  Но, ако со компании и институции сè е многу едноставно - доволно е да го наведете своето име - тогаш, кога барате домашен телефон, ќе треба да го дадете своето презиме, име и адреса и домашна адреса.
  Но, ако со компании и институции сè е многу едноставно - доволно е да го наведете своето име - тогаш, кога барате домашен телефон, ќе треба да го дадете своето презиме, име и адреса и домашна адреса
  Ако го барате Александар Петрович Иванов, тогаш, да речеме, може да има неколку десетици полски имењак во Москва, па адресата ќе ви помогне да го избереме оној кој ви е потребен.

  Исто така може да се случи телефонот да биде регистриран не на името на лицето што го барате, туку на друг член на семејството - во овој случај, адресата е исто така неопходна, во спротивно едноставно ќе му се рече дека таквото лице не е во базата на податоци.

  Service 09 е национална референтна услуга. Покрај тоа, многу големи градови имаат свои референтни услуги.

  Во прилог на референтната услуга 09, денес постои и комерцијална референца 009, која дава информации за компаниите, нивните производи и услуги. Контактот со оваа услуга се плаќа, за разлика од вообичаената референца. На крајот на месецот, износот потрошен на референтните 009 услуги ќе биде додаден на вашата вкупна телефонска сметка.

  Повици за да помогнете со биро 09 со мобилни телефони во секој случај се спроведуваат различни оператори според нивните сопствени правила, кои ќе бидат разгледани подолу. Сепак, за сите оператори без исклучок, важи следниот број: 8-градски код-990-91-11 .

  Во исто време, сите повици се наплаќаат и се наплаќаат по тековната тарифен план вашата SIM картичка. Повиците кон комерцијалниот сертификат 009 исто така се бираат од секој мобилен оператор на свој начин.

  Повик кон услугата за пребарување 09 од SIM картичката на операторот МТС нема да биде бесплатна за вас.
  Повик кон услугата за пребарување 09 од SIM картичката на операторот МТС нема да биде бесплатна за вас
  Но, не треба да се плашиш од големи трошоци: тоа е само цената на повикот фиксен телефон во вашата сегашна цена.

  За да ја повикате услугата 09 , треба да ја бирате комбинацијата * 09 и притиснете го копчето за повикување.

  Можете да стигнете до комерцијалната услуга 009 со бирање 009 или 0987 .

  Со цел да се стигне до руско-руската служба за помош 09 од телефонот на "Билија", треба да го повикате 009 или 0987 .

  Плаќањето на повик одговара на повик кон било кој друг фиксен телефон.

  Мегафон подготви пријатно изненадување за своите претплатници: бирање на помошната биро 09 е бесплатно. Треба да остварите повик краток број 090 и прашајте го вашето прашање.

  За жителите на Москва, овој број е малку подолг: 01-888 . Жителите на Санкт Петербург можат да го користат бројот 0987 за да разговараат со вработен во градската информативна служба.

  Компанијата ИНФОРТЕЛ е создадена во 1996 година со цел да обезбеди услуги за повикување и услуги и консултантски услуги по телефон. Во 2001 година компанијата доби сертификат за регистрација на медиумите, а во моментов Информатичката агенција ИНФОРТЕЛ поседува мрежа на референтни и информативни услуги за да им служи на корисници на мобилни и фиксни телефонска врска Русија.

  Нашите партнери мобилна комуникација : МТС, Билинг, Мегафон, ЕТК. Нашите партнери фиксна линија : Ростелеком, Комстар, Голден Телеком, МГТС.

  Денес, компанијата им служи на претплатници низ цела Русија, кои можат да добијат повеќе од 360 референтни, сервисни и консултантски услуги. Услугите на INFORMTEL LLC се разликуваат по широк спектар на услуги и броеви за пристап, тие се обединети со заеднички пристап кон услугата и со висок квалитет на INFORMTEL.

  Телефонски броеви на платена помош биро за мобилни претплатници - МТС, Билайн:

  • Експрес Помош 0633

   Мобилна информативна служба "Премиум класа". Брзи одговори на сите прашања и професионални совети.

  • Нова помош 0833

   Универзална адреса и телефонски именик на градовите на Русија и најпопуларните услуги. Помош за услугата "Економска класа".

  Броеви на Helpdesk од мобилни - специјални проекти:


  Денес INFORMTEL е:

  • Целосен опсег на информациски услуги
  • Високо квалификуван кадар (просечно специјално време за обука - 4 месеци, вклучувајќи и обука за говорна комуникација)
  • Професионални центри за повици изградени на високотехнолошки интегрирани сервисни платформи
  • Универзален систем за управување со знаењето "УНИМА", кој постојано се демонстрира на специјализирани изложби.

  Сите услуги работат деноноќно низ цела Русија. Услугите се обезбедуваат on-line. Услугите се платени. .

  Повикај во 009! Ние ги знаеме сите:

  Како да ги поминете летните одмори?

  Дознајте каде се најдобрите плажи?

  Каде се летните културни настани?

  Каде е интересен филм?

  Како да го поминете викендот во предградијата?

  Дознајте каде се најдобрите места за риболов?

  Каде да се вози на ATV, чамци и wakeboard?

  Морски и речни Патувања

  Летни одмори во пансиони, санаториуми и одморалишта.

  Исто така

  За љубителите на екстремната рекреација, планинарскиот и планинскиот туризам.

  Повикај 009! Service 009 е референтна услуга од новата генерација.

  Зошто 009? Бидејќи тоа е квалитет, ефикасност, искуство и професионален пристап. Одговори на огромен број прашања од различни области на знаење. Различни услуги по телефон, без да станете од каучот. На пример, можете да резервирате маса во ресторан или да нарачате билети за концерт, театар, циркус. Научете како да заминете или да летате во друг град. Колку ќе чини да ја земете саканата мачка со вас на пат или да се обидете да носат килим во авионот? Дали е можно да се жалите дека во текот на ноќта под твоите прозорци се во тек дела на патот и на кого да се јавите за ова? Кога беше роден твојот омилен пејач и кој е на хороскоп. И, исто така: КАДЕ? ШТО ТЕЛЕФОН? СВЕТСКА ЛИДЕР? КОГА РАБОТИ? КАКО ДА СЕ ОТСТРААТ?

  Телефон за телефонска линија е лесно да се запамети, само 3 цифри - 009 !

  Можете да телефонирате од градот и од мобилен телефон.

  Режим на работа - дневно и деноноќно.

  Услугата 009 е брза, удобна и точна. Ова е референтна услуга од новата генерација.

  Броеви за пристап до услуги 009

  • За претплатници на OJSC "МГТС" - 009
  • За претплатници на фиксни оператори - 009
  • За претплатници на МТС OJSC - 009, 0987
  • За претплатниците на Beeline - 009, 0987
  • За мегафон претплатници - 009
  • За мегафон претплатници (Москва) - 009, 01888
  • За мегафон претплатници (северо-западна гранка) - 009, 0987, 01888
  • За претплатниците на Skylink (Москва, Санкт Петербург) - 009, 0987, 11888
  • За претплатниците на TELE2 - 009, 0987
  • За претплатници на SIPNET - 009
  • За претплатници на регионални фиксни оператори - 8 809 505-40-09
  • За претплатници на SMARTS - 0987
  • За претплатници на NTK - 009, 0987
  • За претплатници на OJSC "Уралсвязьинформ" - 009.0987

  Дознајте каде се најдобрите плажи?
  Каде се летните културни настани?
  Каде е интересен филм?
  Како да го поминете викендот во предградијата?
  Дознајте каде се најдобрите места за риболов?
  Каде да се вози на ATV, чамци и wakeboard?
  Зошто 009?
  Колку ќе чини да ја земете саканата мачка со вас на пат или да се обидете да носат килим во авионот?
  Дали е можно да се жалите дека во текот на ноќта под твоите прозорци се во тек дела на патот и на кого да се јавите за ова?
  И, исто така: КАДЕ?

  Новости

  Где купить объектив для телефона

  Никогда не думала, что существуют объективы для телефона, пока не нашла их в одном магазине, подробнее здесь. Оказалось,

  Духовно-религиозный туризм
  После принятия Русью христианства, появилась новая традиция — паломничество. Чуть позже, одинокие паломники объединились в центры и ходили к святым местам уже группами, чтобы преклонить колени перед

  Методы арт терапии в Запорожье
  Для психологов, психотерапевтов, преподавателей, воспитателей и профессионалов, работающих с детками. Программка поможет получить теоретические познания о арт-терапии как способе работы не только лишь

  Снять колесо с велосипеда
  Хоть какой опытнейший велосипедист знает, как снять колесо велика без помощи других. Такое действие нередко приходится создавать, когда колесо нужно починить, поменять шину, обод либо спицы либо просто

  Видео экскурсия по москве
  Обзорные экскурсии по Москве на автобусе проходят каждый денек от Красноватой площади. Экскурсионное бюро «Лауда» приглашает Вас познакомиться с одной из древнейших столиц мира — Москвой. Храмы и особняки,

  Смотреть притчи
  На этой странице сможете http://day-by-day.od.ua/video/1022262404-oformlenie-prazdnika-sharami/ онлайн —  православные, добрые, опытные, достойные внимания и интереснейшие.  Мы собираем отличные притчи

  Святая канавка в дивеево
  "Много дивного гласил батюшка Серафим об этой Канавке. Что Канавка эта - стопочки Божией Мамы! Здесь ее обошла Сама Королева Небесная! Эта Канавка до небес высока! Землю эту взяла в удел Сама Госпожа

  Смертная казнь в иране
  Смертная казнь в Иране применяется согласно шариатскому закону с момента установления исламской республики в 1979 году. При всем этом многие экзекуции в Иране совершались на публике: числилось, что проводящиеся

  Столбы в красноярске
  Внедрение водянистого пенопласта в качестве теплоизолятора отличается массой преимуществ, . . . . Как верно

  Самоделки трактора видео
  Обычно мини трактора можно сделать на базе хоть какого мотора. Это может быть движок от «Днепра», от мотоблока, москвича либо от байка «Муравей», более подробнее смотрите в нашей подборке: самодельные